Crank - Răzbunare şi adrenalină (2006)

Un asasin (Jason Statham) este informat că o otravă i-a fost injectată în corp şi îl va ucide atunci când bătăile inimii vor ajunge la un anumit nivel.
Acum el trebuie să-i găsească pe cei care sunt răspunzători de acest lucru şi să-i omoare înainte ca otrava să-l omoare pe el...
Chev Chelios este un criminal profesionist, care lucreaza pentru un sindicat imens de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape. A doua zi il trezeste un telefon bizar, prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora. Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Este o lupta contracronometru, in care barbatul trebuie sa-i inlature pe toti cei care ii stau impotriva, in incercarea de a descoperi cine l-a condamnat la aceasta moarte lenta, de a-si salva iubita de pericolul in care se gaseste si, nu in ultimul rand, de a gasi antidotul pentru otrava care ii fuge prin vene.
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014-2016. Filme online subtitrate - All Rights Reserved
Template created by Creating Website | Powered by Blogger