Fantastic Four - Cei 4 Fantastici (2005)


Visul de o viata al inventatorului, astronautului si omului de stiinta Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) este pe cale sa se realizeze. Dupa ani de zile de speranta si asteptare, el este desemnat sa conduca o expeditie in spatiu, in centrul unei furtuni cosmice, unde spera sa descopere secretul codului genetic uman, in beneficiul intregii umanitati.
Datorita reducerilor drastice ale fondurilor guvernamentale, Reed aproape isi pierduse speranta ca aceasta expeditie va mai avea loc vreodata. De aceea, el accepta un targ financiar cu vechiul sau coleg de liceu si rival, Victor Von Doom (Julian McMahon), un industrias miliardar.
Echipa lui Reed e formata din: astronautul Ben Grimm (Michael Chiklis); cel mai bun prieten al sau, Sue Storm (Jessica Alba), specialista in genetica a lui Von Doom si fosta iubita a lui Reed si pilotul Johnny Storm (Chris Evans), fratele mai mic al lui Sue. Sponsorizati de Von Doom, cei patru pleaca in misiunea vietii lor.
Misiunea debuteaza fara evenimente speciale, pana in clipa in care Reed descopera o eroare in calculul vitezei cu care se apropie furtuna cosmica. In cateva minute, evenimentele se precipita. Statia spatiala pe care se afla expeditia este inghitita de nori de radiatii cosmice, care provoaca modificari genetice membrilor echipajului. AND-ul lor este modificat iremediabil, viitorul lor de asemenea.
La intoarcerea pe Pamant, efectele nu intarzie sa se arate. Reed capata capacitatea de a-si contorsiona corpul si de a-l face sa ia orice forma doreste. Ca urmare, el este poreclit de ceilalti membri ai echipei „Mr. Fantastic”. Sue devine capabila sa se faca invizibila, de unde porecla de „Femeia Invizibila”. De asemenea, ea capata puterea de a crea si dirija campuri de forta de mare intensitate. Johnny devine „Torta Umana”, fiind capabil de a-si provoca autocombustie si de a disparea in zbor, iar Ben se transforma intr-o creatura supraumana cu un aspect socant, ca de stanca, de culoare portocalie.
Unindu-si fortele, cei patru transforma dezastrul in triumf, folosindu-si extraordinarele capacitati pentru a dejuca planurile de distrugere ale marelui industrias Von Doom si pentru a-i proteja pe cetatenii New York-ului de catastrofa care-i ameninta. Pentru intreaga lume, ei devin Cei 4 Fantastici.
Distribuie: :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014-2016. Filme online subtitrate - All Rights Reserved
Template created by Creating Website | Powered by Blogger