The Mummy Returns - Mumia revine (2001)


Într-o cameră întunecată de la British Museum din Londra, o veche legendă a terorii este pe cale să renască. Este anul 1933, Anul scorpionului. Au trecut opt ani de când curajosul legionar Rick O'Connell (Brendan Fraser) şi neînfricata Evelyn, specialista în egiptologie (Rachel Weisz), s-au luptat pentru propriile vieţi cu un inamic în vârstă de 3000 de ani, Imhotep (Arnold Vosloo).

Rick şi Evelyn s-au căsătorit şi s-au stabilit la Londra unde îşi cresc fiul, Alex (Freddie Boath). Când un şir de evenimente se termină cu renaşterea lui Imhotep la British Museum, mumia poate să meargă din nou, hotărâtă să-şi împlinească dorinţa de nemurire. Dar există şi o altă forţă mult mai puternică decât Imhotep, născută din cele mai întunecate ritualuri mistice ale Egiptului. Când aceste două forţe se vor înfrunta, soarta lumii va fi incertă, aceasta putând fi salvată doar de familia O'Connell.
Aceştia trebuie totodată să-şi salveze fiul, înainte de a fi prea târziu. Misiunea lor îi va purta înapoi în Egipt, pe tărâmul Regelui Scorpion (The Rock). Acest războinic de temut şi-a vândut sufletul zeului Anubis cu mult timp în urmă în schimbul puterii militare. Armata sa a rămas îngheţată în timp, suspendată între viaţă şi moarte şi gata să omoare din nou. Regele Scorpion este puternic, posedă secrete şi forţe mai mari chiar şi decât ale înfiorătorului Imhotep. Este furios, foarte periculos, aşa că nu trebuie deranjat.
Server 1 | Server 2
Distribuie: :

+ comentarii + 1 comentarii

9 noiembrie 2014 la 11:18

vicios campaing inseamna campanie vicioasa, nu victorioasa :D

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014-2016. Filme online subtitrate - All Rights Reserved
Template created by Creating Website | Powered by Blogger